Petak, 28/07 - Fudbal, Međunarodni, Leagues Cup
28/07Chivas Rayadas vs FC Cincinnati1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/07/2023 16:10
Od ove godine se igra i novoformirani američki Liga Kup, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Gvadalahare i Sinsinatija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Gvadalahara

Fudbaleri Gvadalahare igraju na veoma visokom nivou na startu ovogodišnjeg izdanja meksičkog prvenstva, a nakon tri odigrana kola ova ekipa se nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova.
Izabranici Veljka Paunovića su u prošlom kolu ostvarili treći vezani trijumf na svom terenu protiv Nekakse, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U međuvremenu je Gvadalahara u prijateljskom meču bila bolja i od favorizovanog Atletik Bilbaa, kada je bilo 2:0.

Sinsinati

Američki predstavnik je već odigrao jedan meč u novoformiranom Liga Kupu i to pošto je u prvom kolu ovaj tim nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao Kanzas Siti, a treba istaći da je Sinsinati do izjednačenja u regularnom toku susreta stigao nakon gola Akoste u osmom minutu sudijske nadoknade.
Što se tiče MLS-a, u ovom trenutku se Sinsinati nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije, uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Nju Ingland, i kako sada stvari stoje deluje da će ovaj klub sa prvog meta u doigravanje.

Naš predlog

Uglavnom u dvobojima između meksičkih i američkih klubova ima dosta pogodaka. Ovog puta je favorit Gvadalahara, ali ne treba zanemariti ni partije Sinsinatija, koji kao što smo već napomenuli trenutno zauzima prvo mesto na tabeli istočne konferencije.
Možda i najrealnije je da probate ovde sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent  1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.