Petak, 28/07 - Fudbal, Rumunija, Liga I
28/07Rapid Bucureşti vs Botoşani1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/07/2023 00:26
Rumunsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rapida iz Bukurešta i Botošanija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Rapid Bukurešt

Fudbaleri Rapida imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju rumunskog šampionata, a nakon dva odigrana kola se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda, iako je zaista utisak da je još uvek rano pričati o tabeli.
U prvom kolu je klub iz Bukurešta pomalo neočekivano samo remizirao na svom terenu protiv Sepsija kada nije bilo golova.
Ipak, u drugom kolu se ova ekipa iskupila svojim navijačima i slavila na gostovanju kod Universitatee Kluž, kada je bilo 0:3.
Inače, poslednji međusobni susret između Rapida iz Bukurešta i Botošanija je odigran početkom marta ove godine, kada je klub iz prestonice na gostovanju slavio sa 1:2.

Botošani

Godinama unazad Botošani igra sjajno na domaćem terenu, uz jako loše partije na strani, ali je to uvek bilo dovoljno za opstanak u društvu najboljih, a svakako da će to i ovog puta biti primarni cilj.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je Botošani poražen na gostovanju kod Voluntarija, da bi u drugom kolu ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Petrolula, kome je prvo u drugom minutu sudijske nadoknade poništen pogodak, a onda su fudbaleri gostujuće ekipe uspeli u dubokoj nadoknadi da promaše i penal, što znači da je Botošani imao baš dosta sreće.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Botošani igra jako loše na strani i mišljenja smo da bi to tim poput Rapida morao da iskoristi, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet prirpemila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.