Petak, 28/07 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
28/07Union Sen-Žil vs AnderlehtDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
27/07/2023 00:59
Ovog vikenda počinje belgijski šampionat, koji je prošle sezone bio neverovatno zanimljiv, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Rojal Uniona i Anderlehta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rojal Union

Sve je u svojim rukama imao Rojal Union kada je prošla sezona u pitanju, međutim, ova simpatična ekipa je u poslednjem kolu poražena na svom stadionu od Klub Briža, rezultatom 1:3, iako je sve do finiša meča Sen Žilo imao prednost.
Ovom timu je išao na ruku i rezultat sa meča Antverpena i Genka, ali je na kraju ipak Rojal Union dozvolio sebi da primi tri pogotka u veoma kratkom vremenskom intervalu i ostane bez naslova prvaka.
Inače, u pripremnom periodu je ova ekipa blistala i na šest odigranih mečeva nije doživela niti jedan poraz.

Anderleht

Što se tiče Anderlehta, iza nekadašnjeg šampiona Belgije je još jedna izuzetno loša sezona.
Naime na kraju je ova ekipa završila na katastrofalnom jedanaestom mestu na tabeli, i nije uspela da se domogne plasmana u plej-of, a samim tim ni šanse da se nađe u kvalifikacijama za neko od evropskih takmičenja.
I pred početak ove sezone jedan od najtrofejnijih belgijskih klubova ima ogromne ambicije, međutim, veliko je pitanje koliko je to u ovom trenutku realno i pored trijumfa nad Ajaksom od 3:0 u generalnoj probi pred start prvenstva.

Naš predlog

Veoma zanimljiv meč nas sasvim sigurno očekuje, prednost je na strani domaćina koji poslednjih godina pruža dosta dobre partije u belgijskom šampionatu, međutim, možda je i najrealnije da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.