Subota, 29/07 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
29/07Rostov vs Zenit1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/07/2023 02:51
Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rostova i Zenita. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Rostov

Rostov je u premijernom kolu ovogodišnjeg izdanja ruskog šampionata odigrao jedan dobar meč pred svojim navijačima i ostvario trijumf protiv Fakela, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Gosti su prvi došli do vođstva, a na 1:1 je u 39. minutu poravnao Osipenko. Pobedu domaćinu doneo je Tugarev u uvodnom delu drugog poluvremena, a kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Rostov u potpunosti i zaslužio taj trijumf.
Na sve to, Rostov je u prvom kolu Kupa slavio na domaćem terenu protiv Rubina kada je bilo 1:0.

Zenit

Zenit je prošle sezone ponovo bez većih problema stigao do nove šampionske titule, a svakako da i ovog puta klub iz Sankt Peterburga ima najviše moguće ciljeve.
U premijernom kolu najkvalitetnijeg ranga ruskog fudbala, Zenit je trijumfovao na gostovanju kod Nižnjeg, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
U prvom kolu ruskog Kupa, Zenit je slavio na svom terenu protiv Ahmata iz Groznog rezultatom 2:0, a treba podsetiti naravno i na trofej u Superkupu koji je ova ekipa osvojila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca od CSKA iz Moskve.

Naš predlog

Iako Rostov igra dosta dobro na startu šampionata, mišljenja smo da je Zenit prosto prejak za sve konkurente, pa vam toplo preporučujemo da odigrate dvojku za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.