Ponedeljak, 31/07 - Fudbal, Rumunija, Liga I
31/07Petrolul vs VoluntariDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
29/07/2023 19:21
Rumunsko prvenstvo je počelo prvo i već se završava treće kolo. U Poleštiju domaći Petrolul dočekuje Voluntari u ponedeljak u 17.30.
Petrolul

Prošle sezone oba tima igrala su u plej-autu ali nisu imali većih problema oko obezbeđivanja opstanka. Petrolul još nije izgubio u novom prvenstvu ali nije ni pobedio. U prvom kolu su na svom terenu podelili bodove sa Univerzitateom iz Kluža, bilo je 1:1, a identičan rezultat ostvarili su na gostovanju kod Botošanija u drugom kolu. Bilo bi mnogo da i treći put igraju nerešeno, ali nas tako nešto ne bi iznenadilo. Njihove ambicije ni ove sezone nisu velike, pokušaće da izbegnu borbu za opstanak, a sve preko toga biće čist benefit. Malo ih je i sreća pogledala na startu sezone, barem kada je raspored u pitanju, pa bi to mogli da iskoriste za dobar zalet.

Voluntari

Gotovo sve što važi za Petrolul, važi i za Voluntari. I oni su igrali u plej-autu, lako su stigli do opstanka, imali su čak i isti broj bodova, samo je Petrolul bio bolje plasiran zbog međusobnog skora. U prvom kolu novog prvenstva Voluntari je pobedio Botošani na svom terenu sa 2:1, ali su zato u drugom poraženi na gostovanju kod aktuelnog šampiona Farula u Konstanci. U poznatoj luci izgubili su sa 4:1, ali Konstanca nije mesto gde možete tražiti bodove i pored činjenice da je Farul bio fokusiran na kvalifikacije za Ligu šampiona. Što se ambicija Voluntarija tiče nećemo reći ništa epohalno ako prognoziramo da ih interesuje samo da što brže potvrde opstanak. Za titulu će se boriti Farul, Kluž i FCSB, možda još neko, ali u toj grupi ne vidimo Voluntari.

Predlog

Polsednji duel između ova dva tima obilovao je golovima i završen je rezultatom 2:2. Ipak, on nije mnogo odlučivao pa je logično da se igralo više napadački. Dve meča pre toga bila su mnogo neizvesnija, a oba su pripala timovima koji su bili gosti, i to rezultatom 1:0. Sada nam se čini da timovi polažu više na napad i da bi mogli da vidimo makar po gol na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.