Ponedeljak, 31/07 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
31/07Keflavík vs FHUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
31/07/2023 01:09
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč islandskog šampionata, a ovoga put je reč o duelu između Keflavika i Hafnafjordura. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Keflavik

Keflavik je tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih timova u najkvalitetnijem rangu islandskog fudbala, a to će nam svakako najbolje pokazati i tabela, pošto se u ovom trenutku Keflavik nalazi na poslednjem mestu sa samo deset osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na pet poslednjih mečeva "fenjeraš" je doživeo dva poraza uz tri remija, a u prošlom kolu je ovaj klub poražen na svom terenu od Akureja, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak sedam pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:4.

Hafnafjordur

Hafnafjordur je jedan od najpoznatijih klubova sa Islanda, a u ovogodišnjem izdanju tamošnjeg prvenstva, ovaj tim se nalazi na šestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Hafnafjordur je dosta dobro startovao u prvenstvu, međutim u poslednje vreme ova simpatična ekipa ima baš dosta problema, o čemu verovatno najbolje svedoče i tri vezana poraza u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Falkira, a taj duel je završen rezultatom 2:4.

Naš predlog

Na mečevima i jedne i druge ekipe pada baš dosta pogodaka u poslednje vreme, a sva je prilika da će to biti slučaj i na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate igru 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.