Sreda, 02/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
02/08Mirassol vs Avai1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
31/07/2023 18:15
Posle dosta vremena za vas smo analizirali jedan duel brazilske Serije B, a ovog puta je reč o meču između Mirasola i Avaija. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Mirasol

Fudbaleri Mirasola igraju zaista sjajno u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno sedmo mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Vilja Novu, a poznato je da četvrto mesto na kraju prvenstva donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva Mirasol ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Čapekoensea sa 0:1.

Avai

Ne tako davno Avai je nastupao u Seriji A, međutim, poslednjih godina ovaj tim ne uspeva da se domgne plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da to ne bude slučaj i ovog puta, pošto se u ovom trenutku nekadašnji prvoligaš nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampiona nažalost znači i selidbu u niži rang, što bi bila prava katastrofa.
Na poslednjih pet mečeva Avai je ostvario dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Gvaranija, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Iako je Avai daleko poznatije ime u brazilskom fudbalu, Mirasol ove sezone igra fenomenalno i zbog toga domaćinu i dajemo veliku prednost na ovom duelu i preporučujemo jedinicu uz kvotu 1.60 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.