Sreda, 02/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
02/08Korintijans vs Njuels Old Bojs1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/07/2023 21:36
Od utorka nas očekuju mečevi osmine finala Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Njuelsa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa su ostvarili jedan od svojih primarnih ciljeva za ovu sezonu, a to je svakako bio plasman u nokaut fazu Kopa Sudamerikane.
Što se tiče brazilske Serije A, u ovom trenutku se brazilski velikan nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, i utisak je zaista da ova ekipa može i mora dosta bolje.
Na poslednja tri meča ovaj tim ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Korintijans slavio na svom terenu protiv Vaska, kada je bilo 3:1.

Njuels

Što se tiče Njuelsa, i ovaj tim je došao potpuno zasluženo do plasmana u osminu finala Kopa Sudamerikane.
Za razliku od brazilskog prvenstva koje uveliko traje, argentinski šampionat je prošlog vikenda završen, a fudbaleri Njuelsa su na kraju morali da se zadovolje sa četrnaestom pozicijom na tabeli što znači da ova ekipa nije izborila plasman ni u Kopa Libertadores, ali ni u Sudamerikanu.
U poslednjem kolu Lige Profesional Njuels je na svom terenu remizirao protiv Taljeresa, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je ipak da je u ovom trenutku brazilski predstavnik bolji rival, i za očekivati je da popularni Timao slavi na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.