Sreda, 02/08 - Fudbal, Japan, Emperor Cup
02/08Nagoya Grampus vs Urawa RedsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
01/08/2023 16:21
U sredu su na programu svi mečevi osmine finala japanskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nagoje i Urave. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Nagoja

Fudbaleri Nagoje igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju japanskog šampionata, a u utisak je da je najbolji pokazatelj za to i trenutno treće mesto na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Kobe.
Na poslednjih pet mečeva slavni japanski klub je ostvario dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Nagoja poražena na gostovanju kod Kjota, kada je bilo 2:1.

Urava

Što se tiče Urave, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli japanske Džej lige uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Nagoju, sa kojom će između ostalog i odmeriti snage u osmini finala japanskog Kupa.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu, Urava je ostvarila dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli poražen od Osake na gostovanju, pošto je taj susret završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Oba tima igraju jako slično u dosadašnjem toku prvenstva, a svakako da obe ekipe imaju velike ambicije i u Kupu, i zaista je utisak da će i Nagoja i Urava dati sve od sebe da dođu do plasmana u četvrtfinale, a sve to nam može doneti dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.