Sreda, 02/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
02/08Haken vs KÍUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/08/2023 17:21
U sredu su na programu revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hekena i Klaksvika. Početak ovog u najavi veoma zanimljivog susreta je zakazan za 19 časova.
Heken

Fudbaleri Hekena su prošle sezone igrali sjajan fudbal o čemu verovatno i najbolje govori naslov prvaka Švedske, a utisak je zaista da se pitanje prvaka niti jednog trenutka i nije dovodilo u pitanje.
Velike ambicije švedski predstavnik ima i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, međutim, nije sve počelo na najbolji mogući način, s obzirom da je u prvom duelu drugog kola Heken samo remizirao na gostovanju kod Klaksvika kada nije bilo pogodaka.
Inače, u prošlom kolu švedskog šampionata ova ekipa je savladala Elfsborg sa 3:1.

Klaksvik

Klaksvik je prošle sezone trijumfovao u prvenstvu Farskih Ostrva a na kraju je ova ekipa zauzela prvo mesto na tabeli uz čak devetnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Vikingur.
Što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona, u prvom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja eliminisala favorizovani Ferencvaroš.
Prvi meč je završen bez pogodaka, dok je u revanšu u Mađarskoj predstavnik Farskih Ostrva demolirao jednog od favorita u kvalifikacijama, i to sa više nego ubedljivih 0:3, i tako zakazao sebi duel protiv Hekena.

Naš predlog

Klaksvik je već pokazao da može da ugrozi i daleko kvalitetnije ekipe od sebe, a ako uzmemo u obzir da je Heken favorit u ovom revanšu, vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj duel donese dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.