Petak, 04/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
04/08Paderborn vs Osnabrück1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
01/08/2023 18:30
Posle poraza u prvom kolu oba tima traže iskupljene u ovom meču. Utakmica u Paderbornu igra se u petak u 18.30.
Paderborn

Sasvim solidnu sezonu u Cvajti ima Paderborn iza sebe. Završili su je na 6. mestu, a da su bili malo konkretniji na početku, i na samom kraju, možda su mogli makar do baraža. Ipak, realnije je da budu stabilan drugoligaš nego da se sele iz jednog u drugi rang svake sezone. Podsetimo da je ovaj tim iz Bundeslige skliznuo do treće, pa se opet popeo na prag plasmana u elitu. Iznenadio nas je ubedljiv poraz u Firtu od Grojtera u prvom kolu. Malo ko je očekivao da Paderborn \'\'popije\'\' petardu na ovom gostovanju, ali malo opravdanje za neupeh može biti i podatak da su u Bavarskoj igrali sa igračem manje od 8. minuta, dakle, skoro čitav meč. Ambicije su im velike, favoriti su svakako Hamburger, Šalke, Fortuna i Herta, ali još neki timovi bi mogli da iznenade, a među njima je svakao i Paderborn. Još je rano za bilo kakve zaključke, i ostaje nam da pratimo ovo zanimljivo takmičenje.

Osnabrik

Ljubočasti iz Osnabrika su novajlija u Cvajti, u koju su se vratili posle dve godine igranja u trećoj ligi. Ulazak u viši rang fudbaleri Osnabrika mogu da zahvale sjajnom finišu pršle sezone kada su na poslednjih sedam utakmica ostvarili šest pobeda i jedan remi. Na kraju su bili treći, ali pošto drugi tim Frajburga nije mogao da napreduje do druge lige, oni su sa prvakom Elversbergom direktno ušli u Cvajtu, dok je u baraž otišao Vehen, koji je takođe postao drugoligaš. Prvenstvo treće lige bilo je dramatično, sve se rešavalo bukvalno u sudijskoj nadoknadi poslednjeg kola, a najveći dobitnik je bio baš Osnabrik koji je do preokreta protiv Dortmunda II došao golovima u 94. i 96. minutu. U prvom kolu novog prvenstva Osnabrik je na svom terenu poražen od Karlsruea, gubili su rano 2:0, uspeli da nadoknade minus, ali su primili još jedan gol i ostali praznih šaka.

Predlog

Očekujemo zanimljiv me, ova dva tima se nisu sastajala od aprila 2021. godine, a tada je u finišu prvenstva meč u Paderbornu okončan rezultatom 2:2. Moglo bi i sada da bude dosta golova, ali nam je realnije da Paderborn upiše prvi ovosezonski trijumf. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.