Četvrtak, 03/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
03/08Lucern vs JurgordenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
02/08/2023 19:43
U četvrtak su na programu revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lucerna i Jurgordena. Početak ovog duela je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Lucern

Prošlu sezonu su fudbaleri Lucerna završili na četvrtom mestu na tabeli, a sve to je ovoj ekipi donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, i upravo plasman u grupnu fazu tog takmičenja i jeste označen kao primarni cilj za ovaj deo sezone.
U prvom duelu drugog kola trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, švajcarski predstavnik je slavio na veoma teškom gostovanju kod Jurgordena, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče švajcarskog šampionata, Lucern je trenutno pozicioniran na petom mestu na tabeli.

Jurgorden

Jurgorden je prošle sezone većim delom prvenstva igrao sjajno i na kraju stigao do drugog mesta na tabeli.
I ovog puta ova ekipa ima najviše moguće ciljeve u prvenstvu Švedske, a trenutno se Jurgorden nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Elfsborg, što svakako nije nenadoknadiva bodovna zaliha.
Nažalost, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, švedski predstavnik je pred svojim navijačima možda pomalo i neočekivano poražen od Lucerna, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Iako je ulog ogroman, ne treba zaboraviti da i jedni i drugi igraju za gol više zbog čega vam najviše i savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.