Četvrtak, 03/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
03/08Adana Demirspor vs CFR Cluj1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/08/2023 19:59
U četvrtak je fenomenalna ponuda za klađenje, pošto nas očekuju revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, a za va smo ovog puta analizirali duel između Adane i Kluža. Početak ovog susreta je zakazan za 20h.
Adana

Adana je igrala na veoma visokom nivou prošle sezone o čemu najbolje govori i četvrto mesto na tabeli koje u turskoj Superiligi donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Tamo je turski predstavnik odigrao sjajan prvi meč drugog kola kvalifikacija i remizirao na gostovanju kod Kluža kada je bilo 1:1, uz konstataciju da je Adana bila bliža trijumfu, iako je rumunski predstavnik prvi stigao do vođstva.
Inače u pripremnom periodu je ovaj klub odigrao samo dva meča i ostvario jedan trijumf i jedan poraz.

Kluž

Nakon petogodišnje dominacije u rumunskom fudbalu, Kluž je prošle godine morao da se zadovolji sa drugim mestom na tabeli, pošto je do naslova prvaka mimo svih očekivanja stigao Farul iz Konstance.
Naravno, primarni cilj će biti povratak šampionske titule u vitrine ovog kluba, a ako se po jutru dan poznaje deluje da to ponovo neće biti nimalo lak zadatak, što se najbolje videlo u meču prošlog kola rumunskog šampionata, u kom je glavni kandidat za titulu samo remizirao na svom terenu protiv Krajove, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Adana je u prvom meču pokazala dosta više od rumunskog predstavnika i mišljenja smo da će najprijatnije iznenađenje prošlog izdanja turskog prvenstva ipak doći do plasmana u treće kolo kvalifikacija, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.