Petak, 04/08 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
04/08Naftan vs Shakhtyor1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/08/2023 20:07
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel beloruskog fudbala, a ovog puta je reč o duelu između Naftana i Soligorska. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Naftan

Fudbaleri Naftana se za primarni cilj imaju opstanak u društvu najboljih, a utisak je da to ne bi smelo da se dovede u pitanje pošto u ovom trenutku ova simpatična ekipa ima čak osamnaest bodova viška u odnosu na Energetik koji se nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Naftan je ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nemana, kada je bilo više nego ubedljivih 0:3.
Na domaćem terenu je do sada Naftan ostvario dva remija i četiri poraza.

Soligorsk

Poznato je da Soligorsku zbog nameštanja oduzeta šampionska titula, a na sve to je ova ekipa u šampionat ušla i sa kaznom od minus 35 bodova na svom kontu, pa je logično da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se Šahtjor nalazi na četrnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i baraž meč sa drugoplasiranim timom iz druge beloruske lige.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod BATE-a, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Naftan igra katastrofalno ove sezone na domaćem terenu što bi mogao i morao da iskoristi daleko kvalitetniji rival, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.