Petak, 04/08 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
04/08Krasnodar vs Nizhny Novgorod1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/08/2023 20:15
Ruska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Krasnodara i Nižnjeg. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Krasnodar

Krasnodar je bez ikakve sumnje ekipa koja je do sada najviše pokazala u ruskom šampionatu, što nam najbolje potvrđuje i tabela koja nam pokazuje da se ovaj tim trenutno nalazi na prvom mestu sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu su izabranici Vladimira Ivića koji radi sjajan posao na klupi ovog tima slavili na teškom gostovanju kod Dinama iz Moskve, kada je bilo 1:3.
U drugom kolu je Krasnodar na svom stadionu bio bolji od neugodnog Sočija, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.

Nižnji

Što se tiče Nižnjeg, svakako da će primarni cilj ovog kluba biti opstanak u društvu najboljih, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
Podsećamo vas da je ova ekipa prošlu sezonu završila na mestu koje znači i baraž za opstanak, ali je tamo ipak Nižnji u dvomeču bio bolji od Rodine i zadržao prvoligaški status.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli, sa jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je Nižnji izgubio od Zenita na svom terenu, a u prošlom remizirao na gostovanju kod Urala kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Deluje da će Krasnodar sačuvati maksimalni učinak i nakon ovog susreta pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.