Subota, 05/08 - Fudbal, Danska, Superliga
05/08Kopenhagen vs Randers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/08/2023 17:55
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, pošto nas širom Evrope očekuje nekoliko veoma zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kopenhagena i Randersa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Kopenhagen

Fudbaleri Kopenhagena imaju najviše moguće ciljeve ove sezone, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je nekadašnji šampion Danske i prošlosezonski učesnik Lige šampiona slavio na gostovanju kod Lingbija kada je bilo 1:2.
U drugom kolu je klub iz prestonice ostvario i drugi trijumf i to na gostovanju kod Vejlea, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:3.

Randers

Primarni cilj Randersa će svakako biti plasman u doigravanje, ali pošto je ove sezone konkurencija u danskom fudbalu paklena, veliko je pitanje da li su to realni ciljevi.
Nakon dva odigrana kola ova simpatična ekipa se nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva osvojena boda, a zanimljivo je da će na kraju prvenstva šest prvoplasiranih timova doći do plasmana u plej-of.
U prvom kolu je Randers remizirao na svom terenu protiv Odensea kada je bilo 2:2, a istim rezultat je završen i meč drugog kola protiv Hvidovra.

Naš predlog

Kopenhagen blista na startu šampionata i mišljenja smo da će jedan od najtrofejnijih danskih klubova bez većih problema ostvariti trijumf na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.35 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.