Subota, 05/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
05/08Fluminense vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/08/2023 18:02
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a ovog vikenda nas očekuje veliki derbi između Fluminensea i Palmeirasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Fluminense

Fluminense od samog starta šampionata igra po sistemu toplo hladno, a to je u ovom trenutku dovoljno za peto mesto na tabeli.
Primarni cilj će kao i u nekoliko prošlosezonskih izdanja biti plasman u Kopa Libertadores, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva Fluminense je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Santosa, kada je bilo 1:0.

Palmeiras

Što se tiče Palmeirasa, poznato je da su Zeleni prošle sezone došli do naslova prvaka Brazila.
I ovog puta brazilski velikan ima najviše moguće ciljeve, a u ovom trenutku se izabranici Abela Fereire nalaze na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Flamengo, ali čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu su Zeleni odigrali sjajan meč na gostovanju kod Amerike Mineiro i bez većih problema slavili sa više nego ubedljivih 1:4.

Naš predlog

Fluminense godinama unazad pruža sjajne partije na svom terenu, a ovog puta im u goste dolazi silno motivisani Palmeiras, pa je možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.