Nedelja, 06/08 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
06/08Mehelen vs GentUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/08/2023 19:03
Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola belgijskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mehelena i Genta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Mehelen

Poznato je da je Mehelen prošle sezone stigao do finala Kupa, gde je ova ekipa poražena od Antverpena, koji je na kraju došao i do šampionske titule, a skoru su ova dva tima odmerila snage i u Superkupu Belgije, i tu su ponovo Crveni bili bolji.
Na startu sezone Mehelen je imao dosta težak posao, pošto je žreb tako hteo da ova ekipa gostuje kod Klub Briža, međutim, prošlosezonski osvajač Kupa je ostvario izuzetno dobar utisak, pošto je taj duel završen bez pobednika (1:1).

Gent

Što se tiče Genta ovaj tim je prošlu sezonu završio na petom mestu na tabeli, što je bilo dovoljno za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, što je svakako dobra stvar, iako je utisak da su svi navijači ovog kluba možda i više očekivali.
Ovog puta su i ambicije kluba dosta veće, a ako se po jutru dan poznaje deluje da će ovo biti jedna i te kako uspešna sezona.
U prvom kolu je Gent na svom terenu u jednom fantastičnom susretu savladao ekipu Kortrijka, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Utisak je da se ni jedni ni drugi neće štedeti na ovom duelu, u kom bi svakako obe ekipe želele da dođu do sva tri boda, a to nam potencijalno svakako može doneti i dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.