Nedelja, 06/08 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
06/08Zenit vs Dinamo Moskva1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/08/2023 19:16
Početak ruskog šampionata nam je doneo nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Zenita i Dinama i Moskve. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Zenit

Zenit godinama unazad dominira ruskim fudbalom, a to je naravno bio slučaj i prošle sezone, kada je tim iz Sankt Petersburga dosta lakše nego što se očekivalo stigao do svoje nove titule i prava je šteta što to na kraju nije krunisano učešćem u Ligi šampiona, zbog dobro poznate situacije.
I na startu nove sezone, Zenit igra dobro, međutim, nakon trijumfa u prvom kolu na gostovanju kod Nižnjeg, u drugom kolu je aktuelni šampion Rusije pomalo i neočekivano remizirao kod Rostova, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Dinamo Moskva

Klub iz prestonice ima velike ambicije ove sezone, a nakon dva odigrana kola se Dinamo nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli i utisak je da smo dosta više očekivali.
U prvom kolu su Moskovljani odigrali jako loš meč na svom terenu protiv Krasnodara, koji je bez većih problema slavio rezultatom 1:3.
U drugom kolu je Dinamo bio akter po svemu sudeći do sada najboljeg meča u prvenstvu, pošto je ova ekipa remizirala u gostima kod Samare u meču na kom smo videli čak šest pogodaka pošto je na kraju bilo 3:3.

Naš predlog

Nakon kiksa u prošlom kolu sigurno je da će domaćin dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima, a na sve to deluje da i Moskovljani imaju dosta problema na startu sezone pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.