Ponedeljak, 07/08 - Fudbal, Rumunija, Liga I
07/08Sepsi vs OţelulUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
04/08/2023 18:53
Domaćin živi svoj san i nikada ovako dobro nije startovao u nekoj sezoni. Meč sa Ocelulom igra se u ponedeljak u 17.30.
Šepši

Već u prvoj zvaničnoj utakmici u sezoni Šepši je osvojio trofej. Pobedili su u Super kupu šampiona Farul, što im je drugi pehar u dve sezone, s obzirom da su aktuelni osvajači Kupa Rumunije. Start novog prvenstva bio je odličan, u tri kola imaju dve pobede i jedan remi, a mreža im se još nije zatresla. Uspešni su i u Evropi, eliminisali su bugarski CSKA, i tako na posredan način smenili srpskog trenera Sašu Ilića. Recimo da je trener Šepšija Laslo Dioseg, a pre ovo kolo Šepši je delio drugo mesto sa Farulom, oba tima imala su po sedam bodova, dok je u vođstvu bio FCSB sa 9. U trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija Šepši igra protiv kazahstanskog Aktobea, a prva utakmica je u Rumuniji u četvrtak.

Ocelul

Tim iz Galatija je loše startova, posle tri kola na kontu imaju dva boda, osvojena u prva dva kola u mečevima sa UTO-om i Univerzitateom iz Krajove. Prvi poraz doživeli su u svom Galatiju, a savladao ih je lider iz Bukurešta, tim FCSB-a. Ovoj ekipi odbrana je glavni adut, primili su tri gola, pa je jasno opredeljenje trenera Dorinela Munteanua, nekadašnjeg velikog asa, da igra na gol manje. Ocelul nema velike ambicije, s obzirom da je tek ušao u elitu, tačnije vratio se u nju, pa je sve preko opstanka veliki rezultat. Čeka se prva pobeda, ali sumnjamo da će se to dogoditi na ovom gostovanju, mada je Ocelul uspeo da sačuva mrežu u Krajovi, na svom, do sada, jedinom meču na strani.

Predlog

Šepši je odigrao već šest zvaničnih utakmica u aktuelnoj sezoni, a pravi raritet je podatak da im se mreža nije nijednom zatresla. Ni u tri prvenstvena meča, ni u dva evropska, ni u Super kupu. Dakle, teško je očekivati da im gol da Ocelul koji je uspeo samo jednom da pogodi protivničku mrežu u prva tri kola. Mođda se i Šepši malo pričuva za evropski meč, pa je naš predlog igra na mali broj pogodaka. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.