Ponedeljak, 07/08 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
07/08Malme vs HalmštadUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
04/08/2023 20:32
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malmea i Halmštada. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Malme

Malme je prošle sezone igrao zaista katastrofalno i malo ko je mogao da pretpostavi da će jedan od najtrofejnijiih švedskih klubova šampionat završiti na katastrofalnom sedmom mestu na tabeli, što dalje znači da je ova ekipa ostala i bez plasmana u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.
Ovog puta je Malme od samog starta zaigrao onako kako se to i očekuje pa se u ovom trenutku višestruki šampion Švedske nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na četvrotplasirani Jurgorden.

Halmštad

Primarni cilj Halmštada će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a ako stvari posmatramo na taj način treba napomenuti da se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva Halmštad je ostvario jedan trijumf, čak tri remija, ali i jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je ovaj tim izgubio na svom stadionu od Varberga sa više nego ubedljivih 0:5.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da je Malme veliki favorit na ovom susretu, a pored toga je utisak da će nam ovaj duel doneti i baš dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.