Ponedeljak, 07/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
07/08Pau vs Bordo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
04/08/2023 20:40
Francuska Liga 2 godinama unazad slovi za jednu od najneizvesnijih liga u Evrope, a to je naravno bio slučaj i prošlog puta. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Paua i Bordoa koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Pau

Fudbaleri Paua su prošlu sezonu završili na trinaestom mestu na tabeli, a svakako da je najvažniji da je obezbeđen opstanak u društvu najboljih.
U jednom trenutku nije sve izgledalo tako dobro po ovu ekipu, koja je na dva kola pre kraja bila u zoni ispadanja, međutimk, kada je to bilo najpotrebnije Pau je ostvario dva vezana trijumfa, prvo protiv Rodeza na strani, a onda u poslednjem kolu i protiv Kaena na svom terenu, što je bilo dovoljno za opstanak u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, što će biti primarni cilj i ovog puta.

Bordo

Na prvi pogled dolazimo do zaključka da francuskom velikanu nije mesto u Ligi 2, međutim, šta je tu je.
Vrlo lako se moglo desiti da Bordo već ove sezone gledamo u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala, ali je na kraju nekadašnji učesnik Lige šampiona završio na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Mec.
Kada je to bilo najmanje potrebno, Bordo je doživeo dva vezana poraza i na kraju prepustio drugo mesto pomenutom Mecu.

Naš predlog

Pau godinama unazad nešto slabije ulazi u sezonu, i vrlo je moguće da to bude slučaj i ovog puta. Sa druge strane Bordo je silno motivisan da posle dve godine pauze dođe do povratka u Ligu 1, pa je to i jedan od glavnih razloga zašto vam ovde preporučujemo 2 uz kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.