Sreda, 09/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
09/08Barton Albion vs Lester SitiUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
07/08/2023 11:53
U prvom kolu EFL kupa bivši šampion Engleske gostuje kod Bartona, tima iz Lige 1. Meč je na programu u sredu u 21 čas.
Barton

Na Pireli stadionu Barton će imati priliku da se odmeri sa dojučerašnjim premijerligašem i šampionom Engleske iz sezone 2015/16. Nije Lester što je bio, sada je drugoligaš, ali za navijače Bartona svakako da je ovo veliki dan. EFL kup, ili Liga kup, nije takmičenje koje je cenjeno poput FA kupa na Ostrvu, ali pruža šansu i timovima iz nižih rangova da se probiju daleko i odigraju neke mečeve sa timovima koje uglavnom gledaju na televiziji. Barton je slabo otvorio sezonu u Ligi 1, u prvom kolu dođiveli su poraz u Blekpulu sa 2:0, ali njihove ambicije i nsu toliko velike. Prethodno prvenstvo završili su na 15. poziciji, a procene su da bi negde oko tog mesta mogli da okončaju i ovo, upravo započeto.

Lester

Da povratak u Premijer ligu uopšte neće biti jednostavan fudbaleri Lestera saznali su već u prvoj utakmici u Čempionšipu. Gubili su u komšijskom derbiju protiv KOventrija na svom King Paueru sve do petanestak minuta pre kraja, ali su na kraju ipak upislai prvi trijumf, zahvaljujući dvostrukom strelcu Kinanu Duzberi-Holu.  U redovima Lisica ostao je Džejmi Vardi, tu je i Iheanačo, kao i Daka, ali je egzekutor bio fudbaler koji je prošle sezone postigao samo 2 gola, mada je čak 31 oblačio dres Lestera, makar i kao čovek sa klupe. Za Lisice je najbitniji povratak u Premijer ligu, ne verujemo da će im EFL kup mnogo značiti, osim šanse da i ove sezone njihovi navijači vide neku od najboljih engleskih ekipa na King paueru. Protiv bartona su favoriti čak i sa drugim timom, koji će novi trener Enco Mareska, najverovatnije izvesti.

Predlog

Dakle, lako je moguće da u Bartonu ne vidimo nijednog fudbalera iz početke postave Lestera protiv Koventrija. To ne znači da Lisice nisu favoriti protiv tima iz treće lige, koji će takođe biti, barem pretpostavljamo, u kombinovanom sastavu. Već za vikend Lester gostuje  u Hadersfildu, dok Barton dočekuje Derbi Kaunti. Možda bude dosta golova, pa je naš predlog, pre dvojke, gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.50 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.