Subota, 12/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
12/08Hadersfild Taun vs Lester SitiUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
10/08/2023 14:08
Lisice zanima samo povratak u Premijer ligu, dok je za Hadersfild borba za opstanak u Čempionšipu izgleda realnost. Meč se igra u subotu u 16 časova.
Hadersfild

Terijeri iz Hadersfilda uspeli su u prošloj sezoni da se spasu, mada je bilo jako traumatično za njihove navijače. Samo godinu ranije Hadersfild je igrao u finalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu, poražen je minimalnim rezulltatom od Notingem Foresta, i onda je krenuo strmoglavi pad. Početak nove sezone ne obećava ništa dobro. U prvom kolu lako su poraženi u plimutu od tima koji je tek ušao u Čempionšip i važi za jednog od glavnih kandidata za ispadanje. Hadersfild nije bio uspešan ni u EFL kupu, ispali su na startu izgubivši od Midlzboroa na svom terenu. Ipak, taj kup i nije u fokusu ni za jedan tim, pa tako ni za Terijere.

Lester

Naravno da nam je još teško da se naviknemo na činjenicu da Lisice igraju u drugoj ligi, a pre samo sedam godina bili su šampioni Engleske, napravivši jedno od najvećih iznenađenja u istoriji fudbala. To vreme sa Ranijerijem na klupi daleko je iza, a tim sa King Pauera mora da razmišlja kako da se ekspresno vrati u društvo najboljih. Iz tog tima i dalje je Džejmi Vardi vođa navale, amda je na startu Čempionšipa zablistao jedan drugi strelac, Kiran Duzberi-Hol, koji je sa dva gola preokrenuo vođstvo Koventrija. Tako su Lisice slavile na premijeri na svom King Paueru, a drugi trijumf u sezoni zabeležili su u EFL kupu na gostovanju kod Bartona.

Predlog

Jasno je da je Lester mnogo kvalitetniji tim od Hadersfilda, ali dobri poznavaoci prilika u Čempionšipu, najjačoj drugoj ligi na svetu, znaju da su iznenađenja više pravilo nego slučajnost. Tako će svi timovi gubiti tokom sezone, a oni koji to budu radili naređe, na kraju će biti najuspešniji. Očekujemo da napad Lester i brzonogi Daka, Ihenačo i Vardi, postignu bar dva gola u Hadersfildu, pa predlažemo igru gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.