Subota, 12/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/08Voždovac vs Radnik Surdulica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/08/2023 15:09
Posle dva odigrana kola u srpskoj Super ligi ove dve ekipe još nemaju poraz. Meč na krovu tržnog centra u Voždovcu igra se u subotu u 18.55.
Voždovac

Zmajevi su bez poraza od starta sezone, ali i bez pobede. Zanimljivo je da su oba meča odigrali na svom terenu, iako su u drugom formalno bili gosti. Novajlija IMT igra kao domaćin na terenu Voždovca na krovu tržnog centra, pa je tako ugostio Zmajeve na njihovoj teritoriji. U prvom kolu Voždovac je odigrao bez golova sa Javorom iz Ivanjice, dok je meč sa Traktoristima bio mnogo uzbudljiviji i bgatiji golova, ali je završen na isti način, remijem. Čini se da je Voždovac mogao i bolje rezultatski da prođe, jedna pobeda donela bi tri poena, a ovako sa dva remija imaju samo dva. I treći meč igraju na istom mestu, a u goste im dolazi ekipa Radnika iz Surdulice.

Radnik

Surduličani su ipak ostali superlligaši, i pored toga što je to bilo neizvesno sve do starta šampionata. Naime, bilo je pitanje hoće li se uvažiti žalba Kolubare i hoće li Lazarevčani ostati u eliti, jer bi u tom slučaju onda Radnik ispao. Na kraju je napravljen neki, valjda, kompromis, pa Kolubara nije poslata u Srpsku ligu, već u Prvu ligu Srbije, a Radnik je ostao u Super ligi. Ipak, ni oni nisu prošli bez \'\'sankcija\'\', Radniku je zabranjeno da igra na svom stadionu zbog katastrofalnog stanja trave na terenu, i dok se to ne popravi, Surduličani će igrati kao domaćini na niškom Čairu. Početak je bio iznenađujuće dobar. Prošle sezone su gubili redom utakmice, a sada imaju četiri boda iz dve utakmice. Prvo su na gostovanju u Lučanima uzeli bod, a onda na Čairu dobili subotički Spartak. Za 180 minuta igre Radnik još nije primio gol.

Predlog

To što su i jedni i drugi bez poraza posle dva kola svakako je prijatno iznenađnje za navijače i jednog i drugog kluba. Ipak, Voždovčani ne mogu da budu u otpunosti zadovoljni pre svega zbog činjenice da su oba meča igrali na svom terenu i to sa timovima protiv kojih su mogli da pobede. Ne smeju ispustiti i ttreću priliku, pa očekujemo da ovog puta bodovi ostanu na \'\'krovu\'\'. Za jedinicu se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.