Nedelja, 13/08 - Fudbal, Danska, Superliga
13/08Randers vs NordsjelandUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
11/08/2023 15:08
Gosti iz Faruma su odlično otvorili sezonu, i u domaćem prvenstvu i u Evropi. Meč u Randersu igra se u nedelju u 14 časova.
Randers

Posle tri odigrana kola Randers još uvek nema pobedu. U prva dva koa osvajali su po bod u duelima sa Odenzeom na strani i Hvidovreom na svom terenu, ali su onda doživeli ubedljiv poraz na Parkenu protiv aktuelnog šampiona FC Kopenhagena. Ambicije kluba i nisu velike u ovoj sezoni, ali se u Randersu nadaju da bi mogli biti plasirani u gornjoj polovini tabele i igrati u plej-ofu. U suprotnom, ako posle 22 kola budu među drugih šest timova, igrae u plej-autu za opstanak, mada, po kvalitetu, ne bi trebalo da imaju mnogo problema oko statusa. Na početku sezone pokazalo se da im je odbrana slabiji deo tima. Primili su osam golova na tri meča, što nije malo, mada su polovinu golova primili od najboleg danskog tima i to na njegovom stadionu.

Nordsjeland

Malo je nedostajalo da tim iz Faruma stigne do šampionskog naslova prošle sezone. Bili su najbolji nakon regularnig dela sezone, imali svoju šansu i u plej-ofu, ali je na kraju iskusniji FC Kopenhagen bio bolji i osvojio trofej. Nordsejland je sezonu započeo sjajno, iz tri utakmice u prvenstvu osvojili su maksimalan broj bodova, a pritom su dali čak 10 golova. Trenutni lider danske Super lige je pobedio Viborg i Brondbi na svom terenu, kao i Orhus na strani. Na svakom meču su primili po gol, ali to rivalima nije ništa značilo jer je razlika uvek bila makar dva gola za Nordsjeland. U Evropi su startovali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Prvi rival im je lider rumunske lige FCSB, a utakmica koja je u četvrtak odigrana u Bukureštu završena je, mimo svih očekivanja, bez golova. Ipak, opravdanje za Nordsjeland je to što su jedan deo meča igrali sa igračem manje.

Predlog

Meč u Randersu za Nordslejand dolazi u momentu kada čekaju revanš sa Rumunima. Ukoliko budu uspešni protiv FCSB-a u plej-ofu za Ligu konferencija igraće sa boljim iz dvomeča Sabaha i beogradskog Partizana. Treba reći da je Nordsjeland već igrao jednom u evropskim kvalifikacijama protiv crno-belih i nije dobro prošao. Ovde verujemo da će strelci gostiju ponovo biti raspoloženi i da će se mreža Randersa zatresti barem dva puta. Za T22+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.