Petak, 18/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
18/08Kajzerslautern vs ElversbergUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/08/2023 17:42
Posle pauze od sedam dana zbog utakmica 1. kola DFB kupa, nastavlja se nemačka Cvajta. U trećem kolu Kajzerslautern dočekuje novajliju Elverzberg u petak u 18.30.
Kajzerslautern

Kraljevi su loše započeli novu sezonu i, ako se po jutru dan poznaje, navijači će još čekati na veliki povratak u Bundesligu bivšeg šampiona. Jasno je da Kajzerslautern nema tim koji, u ovom trenutku, može biti konkurentan sa Hamburgerom, Karlsrueom, Sent Paulijem, Šalkeom i Fortunom, koji važe za neke favorite, ali svakako mogu da se umešaju u borbu za vrh. U prva dva kola doživeli su poraze, prvo od Sent Paulija na svom terenu, a onda i na Velstins areni u Gelzenkirhenu od Šalkea. Kao melem na ranu stigao je ubedljivi trijumf u DFB kupu na gostovanju u Koblencu, gde su domaćeg četvrtoligaša pobedili sa čak 5:0. Ne treba potcenjivati taj rezultat, pogotovo jer su se i mnogo bundesligaši zagrcnuli već na startu najmasovnijeg takmičenja.

Elverzberg

Kladioci koji je prate pomno šta se dešava u nemačkim nižim ligama sigurno su se iznenadili otkud Elverzberg u Cvajti. Ovaj tim je pre samo dve sezone igrao u regionalnoj ligi, a zatim se po drugi put plasirao u treću ligu. Prethodni put je tim iz Sarlanda ispao odmah iz treće lige, a ni sada se nije duže zadržao, već je nadmoćno osvojio prvo mesto i otišao među drugoligaše, gde će vojevati sa nekoliko bivših šampiona. Početak možda nije bio baš po planu. Elverzberg je osvojio jedan bod u prva dva kola, ali je njihova igra pravo osvežen je. Bili su nadomak svog prvog trijumfa u Cvajti u istoriji u prvom meču u Hanoveru, ali je na kraju domaćin stigao do 2:2. Čekala se pobeda nad Hanzom, ali je iskusni tim iz Roštoka na kraju slavio sa 2:1. U DFB kupu Elverzberg je igrao pred svojim navijačima protiv bundesligaša Majnca i pred 10 hiljada navijača srušen je tek u finišu golom sa bele tačke.

Predlog

Ko je pratio treću ligu zna da Elverzberg igra odličn na strani, pa Kraljevima neće biti lako da dođu do prvih bodova. Čak nam se čini da su gosti bliži uspehu, ali je mnogo relanije izbeći konačan ishod i igrati na golove koji u mečevima Elverzberga ne nedostaju. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.