Subota, 19/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/08Vulverhempton vs Brajton Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
16/08/2023 21:29
U drugo kolo nove sezone Vukovi ulaze bez osvojenog boda, dok Brajton ima sva tri iz meča sa Lutonom. Utakmica na Molinjuu igra se u subotu u 16 časova.
Vulverhemptob

Neposredno pred start prvenstva i utakmicu sa Mančester Junajtedom na Old Trafordu ekipu Vulvsa je napustio trener Đulen Lopetegi. Priča se da je razočaran angažovanjem uprave u prelaznom roku, pa je tim još slabiji nego prošle sezone, u kojoj je tek njegovim dolaskom, izboren opstanak. Na klupi je protiv Crvenih đavola sedeo Geri O\'Nil, a od narednih rezultata zavisiće i njegova sudbina. U timu Vukova je i dalje mnogo Portugalaca, još iz vremena kada je ekipu vodio Nuno Espirito Santo i kasnije Bruno Laž, pa je moguće da još neko i napusti Vulverhempton. I oslabljeni Vulvsi su bili odlični u Mančesteru, a pali su tek na nekih petanestak minuta pre kraja kada im je mrežu pogodio Rafael Varan.

Brajton

Još jedan sjajan posao napravio je Barnli pre nekoliko dana. Prodali su Kaiseda Čelsiju za 116 miliona evra, dok su na početku prelaznog roka uzeli Liverpulu 34 za Mekalistera. Da ne ponavljamo koliko su novca dobili za igrače koje su prodavali u prethodnim pauzama između prvenstava. Bilo je i pojačanja, samo su Galebovi davali  mnogo manje para za te fudbalere nego što su prihodovali. Uskoro će, po prvi put, izaći i na evropsku scenu, igrače u Ligi Evrope i sigurni smo da neće obrukati Premijer ligu. U prvom kolu tim iz poznatog letovališta je pobedio novajliju u ligi, ekipu Lutona sa 4:1, čime su pokazali da će i ove sezone igrati spektakularan fudbal. Mitoma, Velbek, Paskal Gros, kao i novajlije MIlner, Žoao Pedro i ostali, garant su zanimljivih utakmica kada je jedan od aktera ekipa Brajtona.

Predlog

U prošloj sezoni Brajton je oba puta pobedio Vulverhempton. Posle 3:2 na Molinjuu, u Brajtonu je bilo čak 6:0. Sigurno da Vukovi žele revanš za taj ponižavajući poraz, ali im neće biti lako da dobiju tim koji na strani igra istim intenzitetom kao na svom Ameksu. Naš predlog su golovi, za koje verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.