Utorak, 22/08 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
22/081860 München vs LübeckUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
20/08/2023 22:04
Lavovi iz Minhena krenuli su uraganski u novu sezonu i sa dve pobede odmah preuzeli vrh tabele. Sada u glavni grad Bavarske stiže novajlija u ligi. Meč vanrednog kola igra se u utorak od 19 časova.
Minhen 1860

Jasno je da Minhenu nije mesto u trećoj ligi ali niko nema empatiju prema nekada stalnom članu Bundeslige. Za početak bi bilo sjajno da se Lavovi vrate u Cvajtu, pa da onda pokalo krče put ka najvećoj sceni. Početka nove sezone obećava nešto takvo. U prva dva kola upisali su pobede i to obe bez primljenog gola. U prvom kolu Minhen 1860 je pobedio Manhajm na svom terenu sa 2:0, a prošle subote su bili još ubedljiviji na gostovanju u Duizburgu i domaćina savladali sa 3:0. Sa 6 bodova i gol razlikom 5:0 nalaze se na prvom mestu, a jedini tim koji još ima maksimalan učinak posle dva kola je Viktorija iz Kelna. Prošlu sezonu Lavovi su završili tek na osmom mestu i svakako da ovakav početak nove obećava nešto dobro.

Libek

S obzirom da se radi o novajliji u trećem rangu takmičenja start sezone može se okarakterisati kao sasvim pristojan. Libek je bez poraza, ali i bez pobede posle dva kola. U prvom kolu su odigrali bez golova sa prošlogodišnjim drugoligašem Zandhauzenom, a onda su na gostovanju kod Manhajma igrali 2:2. Između ta dva remija u prvenstvu dočekali su Hofenhajm u prvom kolu DFB kupa. Bundesligaš je bio siguran i slavio u Libeku sa 4:1. Prošle sezone Libek je trijumfovao u regionalnoj ligi Sever, sa bodom prednosti u odnosu na drugi tim Hamburgera.

Predlog

Treba reći da je Libek dve sezone proveo u četvrtoj ligi, pošto je ispao iz treće u sezoni 2020/21. Tada su bili pretposlednji u trećoj ligi, a na gostovanju u Minhenu izgubili su od Lavova sa 4:1. Očekujemo efikasan duel u glavnom gradu Bavarske i bar dve lopte u mreži Libeka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.