Sreda, 23/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
23/08Mirassol vs JuventudeDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
21/08/2023 17:07
Brazilska Serija B nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a već u noći između utorka i srede nas očekuju novi mečevi. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Mirasola i Žuventudea, koji je zakazan za 00:00h.
Mirasol

Mirasol je prošle sezone igrao sjajno i uspeo da dođe do plasmana u Seriju B, a svakako da je na startu šampionata priamarni cilj bio opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Sjajno su fudbaleri ove ekipe započeli ovaj šampionat i kako je vreme prolazilo tako su i ambicije porasle, a u ovom trenutku se Mirasol nalazi na devetom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Vilja Novu, a kao što je dobro poznato četiri prvoplasirane ekipe u Seriji B će na kraju sezone izboriti plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.

Žuventude

Žuventude je za razliku od njegovog protivnika na ovom susretu prošle sezone ispao u drugu ligu, i utisak je da će primarni cilj biti ekspresni povratak u Seriju A, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Vilja Novu.
U poslednje vreme Žuventude igra dosta dobro pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila čak tri trijumfa, uz jedan poraz, ali i jedan remi i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Sampajo Koreje kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Kako vreme prolazi deluje da Mirasol igra sve slabije, što bi po našem mišljenju vrlo lako mogao da iskoristi Žuventude i još više se približi četvrtoj poziciji na tabeli koja na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A. Deluje da je čista dvojka i suviše hrabra prognoza, ali je zato sjajno da pokušate sa duplom šansom x2 uz kvotu 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.