Sreda, 23/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
23/08Korintijans vs Estudijantes1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/08/2023 17:17
Noć između utorka i srede nam donosi početak nokaut faze Kopa Libertadores i Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Estudijantesa. Početak susreta između brazilskog i argentinskog predstavnika je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa su plasmanom u nokaut fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi već ostvarili jedan od svojih primarnih ciljeva za ovu sezonu, a sigurno je da brazilski velikan neće želeti tu da se zaustavi.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se Korintijans nalazi na trinaestom mestu na tabeli i svakako da je da smo dosta više očekivali od ovog tima.
U prošlom kolu prvenstva ova ekipa je uspela da remizira na gostovanju kod Kruzeira kada je bilo 1:1.

Estudijantes

Estudijantes spada u red najtrofejnijih argentinskih ekipa, ali se stiče utisak da u poslednje vreme ova ekipa nije na svom prepoznatljivom nivou.
U nedavno završenom argentinskom prvenstvu, crveno-beli su zauzeli peto mesto na tabeli što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u Kopa Libertadores, što svakako i jeste bio primarni cilj.
Raduje svakako plasman ove ekipe u nokaut fazu Sudamerikane, i deluje da će argentinski predstavnik sve karte baciti upravo na ovo takmičenje.

Naš predlog

Oba tima će dati sve od sebe da dođu do plasmana u četvrtfinale drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi. Ako se malo osvrnemo na istoriju duela između brazilskih i argentinskih predstavnicima, poznato je da u tim dvobojima uglavnom pobeđuju timovi koji nam dolaze iz Brazila, i utisak je da će to biti slučaj i ovog puta, uz konstataciju da nam ovaj susret ne bi trebao doneti previše pogodaka.
Jedinica u Mozzartbetu se plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.