Utorak, 22/08 - Fudbal, Austrija, 2. Landesliga
22/08Horn vs LieferingUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
21/08/2023 18:41
Zaostali meč drugog kola austrijeske druge lige igraju Horn i Lifering. Meč na Šparkase Horn areni igra se u utorak u 18.30.
Horn

Domaćin je do prve pobede u novom šampionatu stigao tek iz trećeg pokušaja. Pobedili su prošlog vikenda First Vijenu na svom terenu sa 2:0. Pre ove pobede Horn je imao dva poraza na gostovanjima, kod Leobena i Admire. Horn je imao jednu mirnu sezonu u prošlom prvenstvu, bili su u vrhu tabele ali nisu jurili plasman u Bundelsigu, da bi na kraju završili na odličnom 4. mestu, zahvaljujući, pre svega, dobrim rezultatima u drugom delu sezone. Pripremni period imao je šarene rezultate, ali su zato podbacili na startu kupa kada su ispali od nižerazrednog Leobendorfa, doduše tek posle produđetaka od dva puta 15 minuta.

Lifering

Za one koji to još ne znaju, ovaj tim je ekspozitura Salcburga, i kao takvi nemaju mogućnost da uđu u elitu, sve dok su Bikovi tamo. Ipak, Red Bul se potrudio da i Lifering ima odlične uslove, a igraju uglavnom fudbaleri koji čekaju na poziv iz Mocartovog grada. Bio je Lifering par sezona neprikosnoven u drugoj ligi, ali pošto ne mogu da napreduju odlučili su se za podmlađivanje. Sve to odlično funkcioniše. Lifering školuje igrače, Salcburg i promoviše i prodaje, i usput osvaja titule. U novoj sezoni Lifering je startovao neočekivanim porazom na svom terenu od Dornbirna, ali je zato slavio u dva naredna okršaja kod Sent Poltena i protiv Bregenca na Red Bul areni u Salcburgu.

Predlog

Tradicija u mečevima ova dva kluba nam govori samo jedno, golova ja kao pleve. U prethodnih šest mečeva ukupno su pala 32 gola, to je prosečno više od pet po utakmici. Mora i sada da ih bude, a naš predlog je 4+ sa kvotom 2.37 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.