Četvrtak, 24/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
24/08Botafogo SP vs Šapekoense1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/08/2023 19:39
Poslednjih godina se sve bolji fudbal igra i u brazilskoj Seriji B, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Botafoga i Čapekoensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga igraju promenljivo u dosadašnjem toku Serije B, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz jedanaest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa je sva priolika da ćemo Botafogo i naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, što ruku na srce i jeste bio primarni cilj.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli očekivano poražen na gostovanju kod prvoplasirane Vitorije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Čapekoense

Čapekoense je tim koji je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće u kojoj je praktično stradao kompletan tim i stručni štab, izuzev tri prvotimca.
Već drugu godinu zaredom popularni Čape igra u Seriji B, a kako sada stvari stoje utisak je da nekadašnji osvajač Kopa Sudamerikane može da bude prezadovoljan ako to bude slučaj i posle ove sezone.
Naime, u ovom trenutku se Čapekoense nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje na kraju sezone znači i selidbu u treću ligu.

Naš predlog

Botafogo u poslednje vreme ima dosta problema, a mišljenja smo da bi to morao da iskoristi Čapekoense, koji se nalazi u veoma teškoj situaciji, ali ipak počinje da daje znake života što se najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na gostovanju kod Novorizontina.
Kladionica Maxbet pobedu gostiju plaća sa kvotom 3.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.