Četvrtak, 24/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
24/08Boka Juniors vs Rasing Klub1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/08/2023 19:48
Noć između utorka i srede nam donosi početak nokaut faze Kopa Libertadoresa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Rasinga iz Aveljanede. Početak susrete između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Boka Juniors

Boka Juniors je razočarala u nedavno završenom prvenstvu Argentine pošto je tim sa Bombonjere na kraju završio na sedmom mestu na tabeli i ostao bez plasmana u Kopa Libertadores.
Kada smo već kod ovog takmičenja vredi napomenuti da Kavani i drugari igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores o čemu govori i plasman u četvrtfinale nakon trijumfa u dvomeču nad urugvajskim Nasionalom.
Na sve to Boka Juniors je sjajno startovala i u Liga Kupu pošto je na svom stadionu bila bolja od Platensea sa 3:1.

Rasing

Ni Rasing se nije proslavio u prošlom izdanju argentinskog šampionata pošto je argentinski velikan na kraju sezonu završio na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli, što dalje znači da tim iz Aveljanede ne samo da nije uspeo da dođe do plasmana u Kopa Libertadores, već ni u drugu po kvalitetu Sudamerikanu.
Ne treba zanemariti sjajne partije u ovogodišnjem izdanju Libertadoresa, a u osmini finala je Rasing u dvomeču bio bolji od Atletiko Nasionala, iako je prvi susret u Kolumbiji završen pobedom domaćina od 4:2, ali je u revanšu argentinski predstavnik slavio sa 3:0.

Naš predlog

Boka Juniors u poslednje vreme pruža zaista sjajne partije i sva je prilika da je tim sa Bombonjere veliki favorit na ovom susretu protiv ove sezone neprepoznatljivog Rasinga, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.