Četvrtak, 24/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
24/08Farul Constanţa vs HJK1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/08/2023 19:04
U četvrtak su na programu prvi mečevi plej-ofa za ulazak u Ligu konferencije, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Farula i Helsinkija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Farul

Farul je prošle sezone mimo svih očekivanja došao do šampionske titule, ali ova ekipa se nije proslavila u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i za Ligu Evrope, pa im za utehu ostaje da pokušaju da dođu do plasmana u Ligu konferencije, što neće biti nimalo lak zadatak pošto na putu do trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja moraju da eliminišu Helsinki.
Inače, rumunski šampionat je odavno počeo a u ovom trenutku se aktuelni šampion ove zemlje nalazi na desetom mestu na tabeli.

Helsinki

Godinama unazad Helsinki dominira finskim fudbalom, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone.
Poput Farula ni Helsinki nije blistao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, iako je finski predstavnik u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje savladao Molde, ali je norveška ekipa bila bolja u revanšu.
Što se tiče finskog prvenstva, u ovom trenutku se HJK nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Kups.

Naš predlog

Utisak je ipak da je rumunski predstavnik favorit u ovom dvomeču i deluje da će to Farul pokazati već u prvom susretu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.