Petak, 25/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
25/08Hal Siti vs Bristol SitiUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
24/08/2023 17:03
Tigrovi su startovali odlično, ali i tim iz Bristola nije loš. Prvi meč 4. kola engleskog Čempionšipa igra se u petak u 20.45.
Hal Siti

Posle jedne dosta problematične sezone koju su završili tek na 15. mestu, fudbaleri Hal Sitija su krenuli mnogo bolje u aktuelnoj. Iz tri odigrane utakmice Tigrovi iz Hala su stigli do šest bodova. Jedini kiks se dogodio u prvom kolu EFL kupa kada su poraženi od Donkastera na svom terenu, ali igranje u ovom takmičenju i nije bio prioritet za njih. Poraz na prvenstvenoj premijeri protiv Noriiča 2:1 u gostima nije bio tragičan, pogotovo jer su ga doživeli golom u 96. minutu. Da je Hal u dobroj formi pokazale su dve naredne utakmice u Čempionšipu, prvo trijumf od 4:2 nad novajlijom Šefild Venzdejem, i onda pobeda u Blekburnu protiv Roversa. Hal na 7. mestu na tabeli, ali je još početak sezone i ne treba mnogo obraćati pažnju na trenutni poredak.

Bristol Siti

Gosti su osvojili četiri boda iz tri kola, a sudeći po rivalima s kojima su igrali, možda su mogli i više. Na startu je bilo odlično, bod sa Prestonom i pobeda nad Milvolom u Londonu. Kada se očekivalo da te rezultate ukrase trijumfom nad Birmingemom prošle subote, usledio je neočekivan poraz koji je upropastio sve do tada urađeno. Prošlu sezonu Bristol Siti je završio na 4. poziciji, ali i n ije imao neke veće ambicije. Čini se da bi se u ovom klubu i sada zadovoljili plasmanom u sredini tabele i obezbeđivanjem opstanka na vreme. Ukoliko se ukaže neka šansa za naprdak, odnosno da se plasiraju u plej-of, pokušaće da je iskoriste, ali sumnjamo da će se to dogoditi, sudeći po startu sezone.

Predlog

U prethodnoj sezoni Hal je na svom terenu pobedio Bristol Siti sa 2:1 u jesenjem delu sezone, ali se Bristol revanširao na proleće minimalnim trijumfom kada je bio domaćin. Hal je efikasan na početku sezone, sedam golova na tri meča kazuju nam da bi i mreža Bristol Sitija mogla da se zatrese barem dva puta. Naš predlog je T12+ sa koeficijentom 2.29 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.