Subota, 26/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/08Darmštat 98 vs Union BerlinUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
24/08/2023 17:43
Berlinci su postali strah i trepet za većinu bundesligaških ekipa. Sledi im prvo gostovanje u ovom prvenstvu kod povratnika u elitu Darmštata. Meč se igra u subotu u 15.30.
Darmštat

Klub iz Hesena je odigrao sjajno u prošloj sezoni u Cvajti i vratio se posle jedne decenije u Bundesligu. Početak nije bio sjajn ali nije bio ni očajan. Izgubili su komšijski derbi u Frankfurtu od Ajntrahta, ali minimalnim rezultatom. Sada ih očekuje ništa manje težak ispit, dočekuju ekipu Union Berlina sa kojom su dugo vojevali u Cvati, ali ekipu koja će ove jeseni debitovati u Ligi šampiona. Veliki jaz se napravio između ova dva tima za samo jednu deceniju, pa sada Union dolazi u maleni Darmštat kao veliki favorit. Ipak, domaćin razmišlja samo o opstanku i sigurno neće imati nikakav pritisak u duelu sa renomiranim rivalom.

Union Berlin

Da će ovo biti još jedna sezona za uživanje navijača Union Berlina pokazao je već prvi meč u Bundesligi. Savladan je Majnc sa 4:1, tim koji je \'\'rešio\'\' pitanje šampiona u poslednjem kolu prošlog prvestva kada su osvojili bod u Dortmundu. U Berlinu im to nije pošlo za rukom, a Union je nastavio da igra na isti način kao i u prethodnim sezonama od kada su u Bundelsigi. Sveke godine podizali su lestvicu za malo, prvo opastanak, pa plasman u Ligu konferencija, pa u Ligu Evrope i najzad u Ligu šampiona. Šta reći nego svaka čast! Pre početka takmičenja u Ligi šampiona fudbaleri Uniona će se truditi da osvoje što je moguće više bodova u Bundesligi. Majnc je pobeđen a i u Darmštat dolaze po trijumf.

Predlog

Poslednji put su se ova dva tima sastala pre više od četiri godine, u maju 2019. kada je Union uspeo da se po prvi put plasira u Bundelsigu. Pre toga su se uvek i sastajali samo u Cvajti, a u šest odigranih mečeva Darmštat ima samo jednu pobedu. Ne očekujemo da drugu zabeleže sada, pa je naš predlog za ovaj meč Bundeslige gost daje minimalno dva gola. Za T22+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.