Petak, 25/08 - Fudbal, Španija, La Liga
25/08Selta Vigo vs Real Madrid1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/08/2023 19:55
Ovog vikenda su na programu mečevi trećeg kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Selte i Real Madrida. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Selta

Fudbaleri Selte poslednjih godina imaju dosta problema u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, međutim, ono što je nekako najbitnije je činjenica da je tim iz Galicije i dalje prvoligaš.
Do sada je Selta odigrala dva meča u ovogodišnjem izdanju španske La Lige i doživela jedan poraz i jedan remi.
U prošlom kolu je klub iz Viga remizirao na gostovanju kod Real Sosijedada i to nakon postignutog pogotka u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Real Madrid

Real Madrid prošle sezone nije uspeo da odbrani naslov prvaka, a to će ovog puta uz trofej u Ligi šampiona svakako biti primarni cilj.
Do sada su Madriđani ubedljivo najviše pokazali od svih timova u španskom prvenstvu o čemu najbolje svedoči i maksimalnih šest osvojenih bodova iz prva dva kola.
U prošlom kolu je prošlosezonski osvajač Kupa Kralja slavio na gostovanju kod Almerije, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Madriđani po tradiciji igraju dosta dobro u Vigu i mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.