Nedelja, 27/08 - Fudbal, Danska, Superliga
27/08Nordsjeland vs MitjilandUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
25/08/2023 13:19
Derbi meč danske Super lge domaćin dočekuje u boljem raspolođenju zbog uspeha u Evropi. Utakmica u Farumu igra se u nedelju u 18 časova.
Nordsjeland

Tigrovi su demonstrirali sile u duelu sa Partizanom i sa obe noge su u grupnoj fazi Lige konferencija. Moralo bi da se dogodi svetsko čudo pa da Beograđani nadokande pet golova prednosti koje donose Danci, a sudeći po prikazanom u prvom meču, realnije je da Nordsjeland upiše još jedan trijumf, bez obzira što se igra u Humskoj. Zato će domaćin ovog meča biti u potpunosti fokusiran na duel sa Mitjilandom. Poraz u prošlom kolu od Silkeborga malo je poremetio Tigrove i FC Kopenhagen se odvojio na tabeli Sada ne bi smeli da dozvole neki novi gubitak bodova i da zaostatak za Lavovima bude još veći. Istina, ostao je Nordsjeland bez odličnog Nuame, najboljeg strelca na startu sezone, ali smo na delu videli da je ovo tim koji nema pravu zvezdu, već je to jedan izuzetno jak kolektiv i da golove postižu i bekovi i svi ostali.

Mitjiland

Za razliku od svog sadašnjeg rivala, ekipa Mitjilanda nije uspela da stekne prednost posle prve utakmice u plej-ofu za Ligu konferencija. Ugostili su poljsku Legiju, a ako ništa drugo, gledaoci su prisutvovali sjajnom meču i pravoj goleadi jer je meč završen rezultatom 3:3. Daleko od toga da Mitjiland ne može da pobedi u Varšavi, i pored toga što će Legija imati veliku podršku sa tribina, mnogo žešću nego što je Mitjiland imao u Herningu. Na početku sezone u danskoj Super ligi tim Mitjilanda je pobedio na tri meča, dok je već dva puta poražen. Prošle sedmice bodove iz Herninga odneo je Brondbi koji je slavio minimalnim rezultatom. Nije to start po očekivanjima, ali podsetimo da se oni prošle sezone nisu ni kvalifikovali ni za plej-of u prvenstvu, već su preko plej-auta stigli do baraža za Evropu.

Predlog

Nordsjeland je u boljem momentumu, ali se nikako ne sme potcentiti Mitjiland. Oba meča prošle sezone okončana su remijem i to bez mnogo golova, 0:0 i 1:1. Nordsjeland nije pobedio Mitjiland već na pet uzastopnih mečeva i sigurno će to želeti sada da uradi. Gosti će viđe brinuti o četvrtku i gostvanju u Poljskoj, pa ovde predlažemo igru domaćin daje makar dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridinabet iznosi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.