Subota, 26/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/08Everton vs Vulverhempton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/08/2023 16:27
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel engleske Premijer lige u kom će Everton na svom terenu ugostiti Vulverhempton.
Everton

Karamele su i prošle sezone nekako uspele da opstanu u ligi, i sigurno je da će tim sa Gudisona ovog puta pokušati da izbegne dramu.
Nažalost, nakon dva odigrana kola Everton se nalazi na deobi poslednjeg mesta na tabeli pošto je do sada ova ekipa na dva odigrana susreta doživela isto toliko poraza.
U prvom kolu su Karamele poražene na svom terenu od Fulama kada je bilo 0:1, da bi nakon toga ovaj tim doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Aston Vile, kada je bilo 4:0.

Vulvs

Ni Vulverhempton se nije proslavio na startu novog prvenstva, i ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna izuzetno teška sezona za popularne Vukove.
Naime, nakon dva odigrana kola Vulvsi sa upravo Evertonom i dele poslednje mesto na tabeli bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Mančester Junajteda, uz konstataciju da su Vukovi pružili dobar otpor, da bi u drugom kolu Vulverhempton poražen na svom stadionu od Brajtona, sa 1:4.

Naš predlog

Veoma nezahvalan meč za prognoziranje. Vrlo lako se može dogoditi da ovo bude jedan duel bez mnogo pogodaka, ali ipak prednost dajemo domaćoj ekipi, koja tradicionalno igra dosta dobro na svom stadionu.
Kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.