Subota, 26/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
26/08Olimpik Marselj vs BrestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/08/2023 19:29
Francuska Liga 1 se polako ali sigurno zahuktava, a ove subote su na programu dva meča. Za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Velodromu gde će fudbaleri Marseja ugostiti Brest. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Marsej

Marsej je prošle sezone zauzeo treće mesto na tabeli, što znači plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde se tim sa Velodroma nažalost nije proslavio pošto je mimo svih očekivanja eliminisan od Panatinaikosa, nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
U uvodna dva kola novog izdanja Lige 1, Marsej je ostvario jedan trijumf i jedan remi što je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa u jednom sjajnom susretu remizirala na gostoavanju kod Meca kada smo videli čak četiri pogodaka, pošto je na kraju bilo 2:2.

Brest

Brest je za sada najprijatnije iznenađenje francuskog šampionata, o čemu najbolje svedoči i trenutna tabela koja nam kaže da se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na deobi prvog mesta uz isti broj bodova kao i Monako.
U prvom kolu je Brest odigrao sjajan meč pred svojim navijačima i nakon velikog preokreta uspeo da savlada nimalo naivnu ekipu Lansa sa 3:2.
U drugom kolu je tim koji se nalazi na deobi prvog mesta slavio na gostovanju kod novajlije Avra, a taj duel je završen rezultatom 1:2, nakon čega fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju dolaze na Velodrom.

Naš predlog

Marsej tradicionalno dobro igra na svom stadionu, međutim, kako Brest blista na startu sezone realnije je da pokušate sa igrom na veliki broj pogodaka, tačnije 3+ koju kladionica Meridiabet plaća sa kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.