Ponedeljak, 28/08 - Fudbal, Francuska, National
28/08Versailles vs Rouen1X2tip: X
7 / 10 Ulog
26/08/2023 11:39
Prošla sezona bila je dobra za Versaj, ova je krenula loše. U ponedeljak u 21 čas u predgrađe Pariza dolazi novajlija Ruan.
Versaj

Mada su bili debitanti u trećoj ligi fudbaleri Versaja su odigrali sasvim solidnu sezonu, i da nije bilo velikog pada u finišu, do kraja bi konkurisali za ulaza u Ligu 2. Ovako su završili na 5. mestu, ali sa dvocifrenim bodovnim zaostatkom u odnosu na drugoplasirani Dankerk. U prvom kolu su bili slobodni zbog one pometnje i izbacivanja Sošoa u treću ligu neposredno pred meč prvog kola, kada je Anesi administrativno ostao drugoligaš, pa se Versaj u prvenstvo uključio u drugom kolu na gostovanju Martigu. Nisu bili uspešni, poraženi su od tima koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli sa 2:1. Priliku da upišu prve bodove imaju protiv novajlije u ovom društvu, tima Ruana, i svakako da su favoriti.

Ruan

Dosta nam je nepoznata ekipa Ruana, oni su u Nacionalnu ligu stigli kao ubedljivi pobednici Nacionalne lige 2, grupe A, sa čak deset bodova više od drugoplasiranog Rasing kluba iz Pariza. Na početku sezone u trećem po jačini rangu francuskog fudbala pokazali su čvrstini. U prva dva kola nemaju pobedu ali nemaju ni poraz. Oba remija ostvarili su protiv dve iskusne ekipe, prošlogodišnjih drugoligaša Dižona i Nima. Kod Dižona su gostovali, dok su sa Nimom igrali na svom terenu. To je sasvim zadovoljavajući strat, Nim i Dižon važe za timove koji pikiraju povratak u drugu ligu, pa su ovi nerešeni rezultati svakako uspeh za Ruan. Prva pobeda se još čeka, a videćemo mogi li do iznenađenja u predgrađu \'\'grada svetlosti\'\'.

Predlog

Još uvek je rano nekog proglašavati favoritom ili autsajderom, pogotovo jer je, na primer, Versaj odigrao samo jedan meč u novoj sezoni. Međutim, smatramo da vredi pokušati sa nerešenim rezultatom u ovom meču, pre svega jer se dobro i plaća. Kvota za x je 3.20 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.