Nedelja, 27/08 - Fudbal, Švajcarska, Super League
27/08Lausanne vs WinterthurDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/08/2023 12:02
Povratnik u elitu želi do druge uzastopne pobede u prvenstvu Švajcarske. Meč protiv Vintertura igra se u nedelju u 16.30.
Lozana

Posle dve sedmice nastavlja se švajcarska Super liga. Prošle su igrane utakmice kupa ove zemlje, a u nastavku sezone LOzana dočekuje Vintertur. Ovaj meč stiže polse dve vezane pobede za povratnika u elitu. Prvo su u prvenstvu pobedili Bazel. i to na strani, što im je bio prvi trijumf u sezoni. Usledila je zatim pobeda u kupu, ali protiv nižerazrednog tima, koja se nikako ne može porediti sa pobedom na Sent Jakob parku u Bazelu. Posle četiri odigrane utakmice Lozana ima isto toliko bodova. Pored pobede nad Bazelom još su samo uzeli poen u duelu sa Grashopersom, a izgubili su od Jang Bojsa i Iverdona.

Vintertur

Ovo je Vinterturu druga sezona u Super ligi Švajcarske. Preživeli su nekako u prvoj, osvojili pretposlednje mesto i u baraž gurnuli Sion. Zbog promene sistema takmičenja sada u eliti igraju dve ekipe više, i liga će se deliti na dva dela posle 22 kola. Želja Vintertura je da budu u gornjoj polovini, ali smatramo da to nije realno i da će oni morati u plej-aut, pa da tamo pokušaju da izbore opstanak i treću sezonu zaredom budu deo elite. U prva četiri kola osvojili su četiri boda, pobedili su Grashopers i remizirali sa Lucernom. Obe te utakmice igrali su na svom terenu, dok su poraženi na gostovanjima kod Jang Bojsa u Bernu i kod Bazela na Sent Jakobu.

Predlog

Ovo je prvi susret u istoriji koji ove dve ekipe igraju jedna protiv druge u najjačem rangu. Svi dosadašnji međusobi mečevi igrani su u drugoj ligi, a bilo ih je baš mnogo. Poslednji okršaj dogodio se još pre tri godine, kada je Lozana uspela da uđe u Super ligu, pa su oni ispali a Vintertur ušao, i evo ih sada zajedno među najboljima. Naš predlog su golovi, i verujemo da će ih biti na obe strane. za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.