Ponedeljak, 28/08 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
28/08Rio Ave vs Porto1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/08/2023 00:01
Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rio Avea i Porta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Rio Ave

Rio Ave će pokušati ove sezone da se domogne pozicije koja donosi izlazak na evropsku scenu, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, pošto je konkurencija u ovogodišnjem izdanju Primeire paklena.
Nakon dva odigrana kola Rio Ave se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, ali svakako da je još uvek rano govori o tabeli.
Nakon trijumfa u prvom kolu nad Šavezom, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na strani kod Estorila, kada je bilo 2:0.

Porto

Porto ima najviše moguće ciljeve ove sezone, ali biće teško protiv ovako dobre Benfike, koja se u letnjem prelaznom roku dobrano pojačala.
Na dva odigrana susreta u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala popularni Zmajevi su ostvarili isto toliko trijumfa.
Prvi se desio na nimalo prijatnom gostovanju kod Moreirensea kada je bilo 2:1, a u drugom je četa Serža Konseisaa dosta teže nego što se očekivalo savlada Farense na svom terenu rezultatom 2:1 i to pogotkom Marčana u desetom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Iako Rio Ave ume da bude dosta nezgodan na domaćem terenu, mišljenja smo da će Porto ipak pokazati zašto se smatra jednim od glavnih kandidata za naslov prvaka i slaviti na ovom duelu.
Predlažemo vam da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.