Sreda, 30/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
30/08Internacional vs BolívarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/08/2023 01:02
U noći između utorka i srede nas očekuju revanš mečevi četvrtfinala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizrirali duel između Internasionala i Bolivara. Prvi susret između ove dve ekipe je završen rezultatom 1:0.
Internasional

Fudbaleri Internasionala se nalaze nadomaka plasmana u polufinala Kopa Libertadores, nakon što je ova ekipa u prvom meču četvrtfinala slavila u gostima kod Bolivara, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče brazilskog šampionata, u ovom trenutku se Internasional nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i sigurno da smo od ove ekipe daleko više očekivali.
U prošlom kolu je brazilski velikan remizirao na gostovanju kod Flamenga kada nije bilo pogodaka.

Bolivar

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da je i sam plasman u četvrtfinale najkvalitetnijeg kluspkog takmičenja u Južnoj Americi za ekipu Bolivara veliki uspeh.
Nije još uvek ništa gotovo ni kada je u pitanju plasman u eventualnu polufinale, ali iz ove perspektive zaista teško je očekivati da bolivijski predstavnik uspe da anulira prednost Internasionala.
Što se tiče šampionata Bolivije, u ovom trenutku se Bolivar nalazi na trećem mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na Strongest.

Naš predlog

Iako je ulog ogroman, mišljenja smo da bolivijski predstavnik nema previše izbora osim da napadne daleko kvalitetniju ekipu Internasionala, a sve to nam potencijalno može doneti dosta pogodaka pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.69 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.