Sreda, 30/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
30/08Estudijantes vs Korintijans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/08/2023 01:10
Pored Kopa Libertadores, u noći između utorka i srede nas očekuju i revanš mečevi četvrtfinala Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estudijantesa i Korintijansa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Estudijantes

Estudijantes je možda i očekivano poražen u prvom meču četvrtfinala Kopa Sudamerikane u gostima kod Korintijansa, a taj susret je završen rezultatom 1:0, pa je sigurno da nije još ništa rešeno po pitanju prvog polufinaliste drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi.
Kada je u pitanju argentinsko prvenstvo, Estudijantes je sezonu završio na petom mestu na tabeli, ali ipak nije ovaj tim uspeo da ispuni svoj primarni cilj, pošto je ostao bez plasmana u Kopa Libertadores

Korintijans

Korintijans se praktično nalazi na korak od polufinala Kopa Sudamerikane, ali sigurno je da će biti izuzetno težak zadatak odbraniti prednost od jednog gola u Argentini, pogotovu što svi predstavnici ove zemlje i u Kopa Libertadoresu i u Sudamerikani igraju sjajno na domaćem terenu.
Što se tiče prvenstva, Korintijans se trenutno nalazi na katastrofalnom trinaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što je zaista malo ko mogao da pretpostavi.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, poznato je da argentinski predstavnici igraju sjajno na domaćem terenu u klupskim takmičenjima Južne Amerike, pa vam zbog toga najviše i savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.00 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.