Četvrtak, 31/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
31/08Rasing Klub vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/08/2023 12:55
U noći između srede i četvrtka nas očekuju revanš mečevi četvrtfinala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rasinga i Boke Juniors. Početak susreta između dva argentinska predstavnika je zakazan za 02:30h.
Rasing

Rasing je dobrano podbacio u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala pošto je ova ekipa na kraju zauzela tek dvanaesto mesto na tabeli, što znači da je klub iz Aveljanede ostao bez plasmana u klupska takmičenja u Južnoj Americi, a poražavajuće zvuči podatak da argentinski velikan nije čak uspeo da stigne ni do plasmana u Sudamerikanu.
Ipak, Rasing igra fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, i ova ekipa je veoma blizu plasmanu u polufinale pošto je u prvom četvrtfinalnom meču remizirala na gostovanju kod Boke Juniors, kada nije bilo pogodaka.

Boka Juniors

I iza Boke je jedna izuzetno loša sezona, što je malo ko mogao da pretpostavi, ali je za utehu tim sa Bombonjere makar uspeo da izbori plasman u Kopa Sudamerikanu, iako se i to činilo poprilično nerealnim u jednom trenutku.
U pauzi između prvenstva i nokaut faze Kopa Libertadores, u klub je stigao legendarni Edinson Kavani, što svakako predstavlja ogromno pojačanje, i upravo na njegovim krilima je Boka Juniors i uspela da dođe nadomak plasmana među četiri najbolje ekipe u Južnoj Americi, ali će im za to biti potrebno da eliminišu Rasing i to na njegovom terenu.

Naš predlog

Iako se očekuje da navijači Rasinga do poslednjeg mesta ispune stadion, smatramo da je u ovom trenutku Boka kvalitetnija ekipa i da će to uspeti da pokaže na ovom revanšu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.