Četvrtak, 31/08 - Fudbal, SAD, MLS
31/08Inter Miami vs Nashville1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/08/2023 01:41
Još vrlo malo je ostalo do početka doigravanja u MLS-u, a ovog puta smo za vas pripremili duel izmešu Intera iz Majamija i Nešvila. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Inter Majami

Inter je procvetao od kako je u klub stigao Lionel Mesi, iako je i dalje loša situacija u prvenstvu Amerike.
Naime, trenutno se klub koji je u vlasništvu Dejvida Bekama nalazi na četrnaestom mestu na tabeli istočne konferencije, i zaista je teško očekivati da se ovaj klub domogne plasmana u doigravanje, međutim, treba napomenuti podatak da je Majami na poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima ostvario isto toliko trijumfa.
Poslednji u nizu desio se u prošlom kolu MLS-a na gostovanju kod Njujork Red Bulsa kada su Mesi i drugari slavili sa 0:2.

Nešvil

U ovom trenutku se Nešvil nalazi na sedmom mestu na tabeli istočne konferencije koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u doigravanje, iako i osma i deveta pozicija donose baraž meč za ulazak u plej-of.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala 25 mečeva i ostvarila jedanaest trijumfa, pet remija i devet poraza.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Nešvil je ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri vezana poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Atlante kad je bilo 4:0.

Naš predlog

Od kako je Mesi stigao u Majami ovaj klub igra fenomenalno, o čemu najbolje govori podatak od čak devet vezanih trijumfa, i sva je prilika da je vreme za deseti u nizu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.