Četvrtak, 31/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
31/08Partizan vs NordsjelandPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
30/08/2023 01:53
U četvrtak nas očekuju revanš mečevi plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope i Ligu konferencije, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Partizana i Nordsjelanda. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Partizan

Partizan je nekako uspeo da preko Sabaha dođe do plasmana u plej-of za ulazak u Ligu konferencije, međutim, u prvom meču doigravanja srpski predstavnik se obrukao, pošto je Partizan doživeo katastrofalan poraz na gostovanju kod Nordsjelanda, a taj susret je završen rezultatom 5:0.
Stiče se utisak da je taj trijumf danskog predstavnika mogao da bude i ubedljiviji.
Tokom vikenda su izabranici Igora Duljaja ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Javora kada je bilo 3:1.

Nordsjeland

Nordsjeland je igrao sjajan fudbal prošle sezone, a kako sada stvari stoje deluje da je danski tim nastavio sjajno i na startu nove, pošto se ova ekipa nalazi nadomak plasmana u Ligu konferencije, a sve to nakon spektakularne partije i trijumfa nad Partizanom, rezultatom 5:0.
Kada je u pitanju dansko prvenstvo, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Nordsjeland bez većih problema na svom stadionu demolirao ekipu Mitjilanda, i to sa više nego ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Teško je zaista očekivati da Partizan može da prestigne ovu ogromnu prednost danskog predstavnika, međutim, izabranici Igora Duljaja svakako moraju da krenu ofanzivno od prvog minuta susreta pa vam preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.