Četvrtak, 31/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
31/08Klub Briž vs OsasunaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/08/2023 01:59
U četvrtak je fenomenalna ponuda za klađenje, pošto nam ovaj dan donosi revanš mečeve plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope i Ligu konferencije, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Klub Briža i Osasune. Početak susreta između belgijskog i španskog predstavnika je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Klub Briž

Klub Briž je prošle sezone morao da se zadovolji samo sa četvrtom pozicijom u belgijskom šampionatu, a sve to nakon one fantaastične epizode u Ligi šampiona, gde je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u doigravanje, i to dva kola pre kraja grupne faze.
Bilo kako bilo, ono što je najvažnije je da je Klub Briž u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu konferencije slavio na gostovanju kod izuzetno kvalitetne ekipe Osasune, a taj susret u Pamploni je završen rezultatom 1:2.

Osasuna

Osasuna je prošle sezone ostvarila zaista istorijski uspeh pošto je klub iz Pamplone stigao do sedme pozicije u španskom prvenstvu, što automatski donosi i plasman u plej-of za ulazak u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Tokom leta je bilo dosta peripetija, čak je u jednom trenutku Osasuna i izbačena iz Evrope, ali je ta presuda nakon žalbe poništena.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja La Lige, trenutno se klub iz Pamplone nalazi na sedmom mestu na tabeli.

Naš predlog

Utisak je da se radi o dva tima podjednakog kvaliteta, i zaista, samo su nijanse presudile u prvom meču u korist belgijskog predstavnika.
Osasuna će od starta sasvim sigurno krenuti ofanzivno, ali je za očekivati da im ni Klub Briž neće ostati dužan, pa je najbolje da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.